Víz alá merült a botmixer, menthetetlen?
Figyelt kérdés
A pengéit mostam, a mosogató szélén hagytam, és belecsúszott, majd több percre lemerült a víz alá az egész, a kábelt leszámítva. Mikor észrevettem, és kiszedtem, folyt ki a hátsó részéből is a víz. Nem szétszerelhető. Ennek kuka, ugye?2016. jan. 6. 20:19
1/6 anonim válasza:
Hagyd kiszáradni jóóó sokáig, és ha akkor se fog beindulni, akkor kampec.
2/6 anonim válasza:
Ha kiszárad, valószínűleg jó lesz. Anno én is eljátszottam ezt, de működött utána.
Hosszútávon jobban jársz, ha úgy mosod inkább, hogy egy bögre mosogatószeres vízben megpörgeted, egyszerűbb is, gyorsabb is :)
3/6 A kérdező kommentje:
Máskor úgy szoktam, csak ma kapkodtam, meglett az eredménye. Akkor előbányászom a kukából, hátha... majd pár nap múlva megnézem.
2016. jan. 6. 20:32
4/6 anonim válasza:
minimum 1 hetet várj főleg ha szét se tudod szedni hogy jobban száradjon
5/6 anonim válasza:
Jó eséllyel semmi baja, de minél tovább száradhat, annál jobb. Én még egy hetet is keveselek picit, mivel szétszedni nem lehet, én bevágnám egy meleg sarokba, és elfelejtkeznék róla hetekig.
6/6 A kérdező kommentje:
Ma kipróbáltam, működik. :)
2016. jan. 22. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!