Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Víz alá merült a botmixer,...

Víz alá merült a botmixer, menthetetlen?

Figyelt kérdés
A pengéit mostam, a mosogató szélén hagytam, és belecsúszott, majd több percre lemerült a víz alá az egész, a kábelt leszámítva. Mikor észrevettem, és kiszedtem, folyt ki a hátsó részéből is a víz. Nem szétszerelhető. Ennek kuka, ugye?
2016. jan. 6. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Hagyd kiszáradni jóóó sokáig, és ha akkor se fog beindulni, akkor kampec.
2016. jan. 6. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha kiszárad, valószínűleg jó lesz. Anno én is eljátszottam ezt, de működött utána.

Hosszútávon jobban jársz, ha úgy mosod inkább, hogy egy bögre mosogatószeres vízben megpörgeted, egyszerűbb is, gyorsabb is :)

2016. jan. 6. 20:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Máskor úgy szoktam, csak ma kapkodtam, meglett az eredménye. Akkor előbányászom a kukából, hátha... majd pár nap múlva megnézem.
2016. jan. 6. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
minimum 1 hetet várj főleg ha szét se tudod szedni hogy jobban száradjon
2016. jan. 6. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel semmi baja, de minél tovább száradhat, annál jobb. Én még egy hetet is keveselek picit, mivel szétszedni nem lehet, én bevágnám egy meleg sarokba, és elfelejtkeznék róla hetekig.
2016. jan. 8. 09:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma kipróbáltam, működik. :)
2016. jan. 22. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!