Felültöltős mosógépet szeretnék venni. Hideg/melegvizeset keresek, de max 120-at szánok rá. Milyen mosógép (ek) kerülhet (nek) szóba?
Nekünk a WHIRLPOOL nagyon bevált.
A mosógèp tipusa:WHIRLPOOL AWE 4519.
Igaz kicsit èrzèkeny ha több ruhát teszünk bele a megengedetnèl.
Fűtőzesthez közel nemèrdemes tenni mert ha tul melegszik akkor hajlamos a mágállásra.
1. válaszoló: Valószínű az a típus lehet, amit én is láttam.
2. válaszoló: Sajnos a Whirlpool AWE sorozatból van a miénk is... 8-9 éves, 2 szervizen volt (még az elején) + itthon is javítgattuk/javítgatjuk garancia után. A szomszédban szintén egy AWE lett vezérlőhibás (kb 3 évesen). Utána olvastam az AWE 4519-nek és sajna csak hideg vizes bekötésű.
Annyit mondogatják az energiatakarékos megoldásokat, mégis egyre kevesebb a hideg-meleg vizes gép. Pedig a víz felfűtésén lehetne a legtöbb energiát spórolni. A bojler így is úgy is fűti a vizet (ráadásul éjszakai áramon van). Arról nem beszélve, hogy a gép fűtőszálát kíméli.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!