Fagor FS-12 típusú kis hűtőnek kilyukadt a csöve és elment belőle a gáz. Érdemes javíttatni?
Figyelt kérdés
Albérletben lakom és az ottani hűtővel történt ez, az én hibámból. Érdemes szerelőt hívni hozzá? Ahogy néztem, ilyen méretű használt hűtőt már 15000-20000 ft körül lehet kapni.2015. dec. 30. 17:57
1/3 anonim válasza:
Nem érdemes javíttatni. Gázfeltöltés nagyjából 20-25 ezer forint. Ha egyáltalán javítható és más baja nem lett.
2/3 anonim válasza:
A gázfeltöltés csak néhány száz forint. Csak a szakember hozzászámolja a nagynénje pelenkáit is! Vigyázz hogy kihez fordulsz! Vagy húsz éve vettem egy hűtőszekrényt 100 Ft-ért. A szervizből hoztam el, javítás nélkül, az oldalára rá volt írva, "elpárologtatós" Ott a szervizesnél bekapcsoltuk, és jónak tűnt, hát elhoztam. Mikor a helyére állítottam, egy hangos pszíí...-szenéssel elment belőle a gáz, ugyan is a feltöltő cső nem volt rendesen behegesztve. Szóltam egy másik szervizesnek, Ő 600 Ft-ért feltöltötte gázzal, és már húsz éve működik a hűtőszekrény. Ez még az a korabeli "ruszki" fajta, de azóta sem volt vele gond.
3/3 anonim válasza:
No igen, csak közbe elrepült cirka 20 év és a pár száz forintból pár 10000 ezer forint lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!