Megmikrózok 1 bögre vizet, utána furcsa hangot ad ki ("sípol") a kerámiabögre. Mitől lehet ez?
Tehát: sima, 2,5 decis, (fehér-fekete-piros festéssel) kerámiabögrében 2 percig forralok vizet. Miután kiveszem, furcsa hangot ad ki a bögre: a sípol nem jó kifejezés, inkább, mint amikor anno énekórán a tanár hozzákoccintotta valamihez a hangolóvillát. Ezt kb fél óráig "csinálja", lassan elhalkul. (ha beleteszem a fémkanalat, természetesen hangosabban hallom-halljuk).
Ezt pár napja vettem észre, először azt hittem, meghülyültem, vagy mást hallok, de nem, ma anyám is mondta, hogy ő is észrevette, az ő bögréjével (szintén kerámia, az is festett).
Ugyanakkor egy másik kerámiatállal nem csinálja ezt.
Miért? Mi lehet ez? A mikrót pár hónapja, használt műszakicikk boltban vettük, de borítása, fémrácsa nem sérült.
Nyugtassatok meg, hogy nincs gáz...
Persze, hogy nem rakok bele fémkanalat. Azt az után, hogy kivettem a bögrét és megcukroztam a teát:D
Annyira tudtam, hogy az oroszos viccet elsüti valaki:D
Ez nagyon érdekes!
Le kellene mérned a bögre sípolás frekvenciáját, engem nagyon érdekelne, hogy hány Hz-en sipákol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!