Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Windows nem áll le, winchester...

Windows nem áll le, winchester nem működik?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy:

Vettem 1TB-os belső winchestert (újonnan 1 hetes) és nem működik.Másolni van hogy elkezd aztán megáll és lefagy van hogy a másolást el se kezdi vagy h mádol aztán lecsokken a masolas 400kb\s-ra vopt h az egesz windows rendszer leállt tőle, pedig nem is azon wan a windows.A windows nem is áll le, kikapcsolom és csak azt írja ki hogy leállítás... És semmit nem csinál.Programok sorba állnak le.Egyszer jó a winchester egyszer pedig nem.

Windows 7

Gtx 960 4gb mini

Amd A6600 K proci

12gb ram

Raider 550w FSP táp

2015. dec. 14. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Megformáztad a winchestert?
2015. dec. 14. 18:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Leformaztam igen amikor elsőnek lett belerakva.lassú formazás NTFS
2015. dec. 14. 18:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Lenne még egy tippem: valamikor, amikor még kicsik voltak a winyók, több db-ot raktam a gépbe. És ilyenkor jamperelni kellett óket. Az amelyiken az op. rendszer futott, volt a "master", a másik a "slave". Nem tom, hogy a mostani vinyón is van ilyesmi? Az eszköz hátulján keresd...
2015. dec. 14. 18:55
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha azt a vincsit kiveszed, megy rendesen?

Tápellátása rendben van? Sata kábel ok?

Esetleg tedd fel a gépre a hd sentinelt vagy valami hasonló progit amivel tudod a smart adatokat nézni.

Esetleg vidd vissza gariban ha tényleg rossz.

2015. dec. 14. 19:52
 5/9 A kérdező kommentje:
tápellátásnak meg mindennek rendben kell lennie mert hozzá értő személy csinálta.Nem próbáltam még azt h kiveszem és megy e minden.hd sentinelt már felraktam nem jelez semmi hibát
2015. dec. 15. 14:18
 6/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

pedig tappellatasal lehet gond nem a szerelo hanem a tap miatt

ezt a hdd t egy masik gepben kikelene probalni es egy masik hdd t jo lenne szerezni es azzal kiprobalni gepet

ha mindeg a te gepedben nem megy jol mashol meg igen akkor a "hiba az ön keszulekeben van"

a tapegyseget erdemes lenne bevisgaltatni valodi szakemberrel

de persze alaplapod is okozhatja

lehetseges olyan is hogy egyszeru bios beallitas nem megfelelo

meg ugye nem csak tap de adat(sata) kabel is van lehet azt kelene mashelyre dugni

stb stb.

persze ha hdd hibas garizod es kesz de elotte te gepedben egy jo hdd t mindenkepp kiprobalnek (hasonlot mint ami nem jol megy)

2015. dec. 15. 16:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Megjegyzés

A belső merevlemez-meghajtókon általában található egy érintkező tüskesor, amellyel beállítható, hogy a meghajtó elsődleges legyen-e (amire a Windows rendszer telepítése történik), vagy másodlagos, amely a programok és egyéb fájlok tárolására szolgál. A beállításhoz az érintkezősor fém tüskéire apró műanyag alkatrészek (úgynevezett jumperek) dugaszolhatók. További útmutatásért tanulmányozza a belső merevlemez dokumentációját.

Ezt a leírást a Microsoft Win-10 el kapcsolatos tájékoztatóján találtam, tehát aktuális.

2015. dec. 15. 17:40
 8/9 A kérdező kommentje:
úgy néz ki megoldódott.Alaplap update-ot kellett felrakni
2015. dec. 16. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ha továbbra is felmerül probléma írok még :)
2015. dec. 16. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!