Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Más járt már így a mosógéppel...

Más járt már így a mosógéppel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy mosógépet elöttem bontották ki új szaga is van meg a hangja is olyan,de volt benne víz a csőben és a gép belül párás volt. Csak nekem olyan fura ez vagy nem is új gépet szállítottak ki nekem?
2015. nov. 27. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell berezelni, minden gyárban vesznek ki néhány gépet a gyártósorról és letesztelik. Ha elolvasod a használati utasítást, ott is írja némely gyártó hogy a tesztelés során maradhat benne víz. Működjön oszt cső, a többivel ne is foglalkozz.
2015. nov. 27. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a gyárban letesztelik, így marad benne víz. Bele is írják, hogy sima mosás előtt át kell mosni üres programmal, hogy a tesztelés során bent maradt víz kijöjjön.
2015. nov. 27. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Úgy érzem, azt, hogy egy gép használt-e egy 10 éves gyerek is meg tudja állapítani.

A használatnak rengeteg tünete van. Kopások, szag, esztétikai dolgok.

Az, hogy egy gépben párát találsz, vagy víz van a csövében maximum a Tékozló homár olvasóit hatja meg.

2015. nov. 27. 16:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Simán megeshet mert leszokták tesztelni még csomagolás előtt. Ezt nekem mondták is az üzletben mivel én magam vittem haza a céges autómmal hogy számoljak azzal hogy lesz benne víz, plusz nyissam ki teljesen és hagyjam kb 10-12 óráig szellőzni hogy száradjon ki az egész utána meg csináljak próbamosást.
2015. nov. 27. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!