Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nyert e valaki az államilag...

Balázs03 kérdése:

Nyert e valaki az államilag támogatott mosógep csere programon?

Figyelt kérdés

#mosógép #Mosógép csere program
2015. nov. 7. 08:33
 1/8 Tengor ***** válasza:
Állítólag több ezren.
2015. nov. 7. 08:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mosógépet árulók.
2015. nov. 7. 10:13
 3/8 belapus ***** válasza:

A kérdésre a válasz: igen.

És arra a hozzászólásra is igen, amely az áruházakat is a nyertesek közé sorolja.

Amelyik gépre pályáztam, azt időközben 10 000 forinttal többért árulják, ezért egy olcsóbbat választottam.

2015. nov. 7. 19:29
 4/8 anonim válasza:
Mikor és milyen módon kaptál rá választ? Mert én is pályáztam, de se kép, se hang azóta. Még azt se, hogy esetleg nem nyertem. Speciel az én mosógépem épp most halt meg.
2015. nov. 8. 10:13
 5/8 belapus ***** válasza:

Kaptam egy automatikus értesítést e-mailben az MGCS-től, a következő tartalommal:

"Tisztelt Pályázó!

Kérjük lépjen be a pályázati portálra és olvassa el a miniszteri döntésről kapott dokumentumokat. Felhívjuk figyelmét, hogy támogató döntés estén a támogatás felhasználására a Támogató Okirat kézhezvételét követően 60 nap áll rendelkezésre.

Tisztelettel:

Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft."

Az ügyfélkapus azonosítóval beléptem a pályázati oldalon, és letöltöttem a támogatói okiratot, kinyomtattam, az áruházban átadtam és jeleztem, hogy változtattam az eredetileg kiválasztott mosógépen.Körülbelül 15 perc alatt a bolt végigfuttatta az ellenőrzést, - gondolom - rögzítette a változtatást.Újabb negyed óra ( ha már meg lesz a rutinjuk, nyilván kevesebb lesz ) és a számlázással, a házhoz szállítással kapcsolatos dolgokkal is végeztünk.

2015. nov. 8. 11:28
 6/8 anonim válasza:
Értem, köszönöm a választ. Én a jelentkezésnél kaptam csak automatikus választ, hogy a jelentkezéssel nem nyertem még támogatást, de semmi más nem jött. Gondolom akkor buktam.
2015. nov. 8. 18:18
 7/8 belapus ***** válasza:

Két üzenetet kaptam.Egyrészt az adatlap benyújtásáról, másrészt - a csatolmányok föltöltése után - a pályázat befogadásáról.

Ez utóbbiban valóban írják, hogy a befogadás nem jelenti a támogatást is, de az azóta megjelent kommunikációból azt a következtetést vontam le, hogy ha a pályázat érvényes, akkor előbb-utóbb támogatásra is kerül.

Később azt is hozzátették, hogy megemelik a támogatási összeg keretét.

Itt a GYK-án is már több hozzászólásban jelezték, hogy megkapták a támogatást.Hozzájuk képest én is jóval később kaptam az üzenetet.

Talán - de ez csak az én föltevésem - nem akarják, hogy az összes pályázó egy időben rohanja le az áruházakat.Csak biztatni tudlak, legyél türelemmel - és azok is akik úgy érzik, érvényes pályázatot adtak be, de még nem kaptak visszajelzést -, remélhetőleg megérkezik a támogatói okirat.

2015. nov. 8. 19:14
 8/8 anonim válasza:
már meg is vettem:) sokat vártam, nov.15 jeleztek
2015. nov. 22. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!