Nyert e valaki az államilag támogatott mosógep csere programon?
A kérdésre a válasz: igen.
És arra a hozzászólásra is igen, amely az áruházakat is a nyertesek közé sorolja.
Amelyik gépre pályáztam, azt időközben 10 000 forinttal többért árulják, ezért egy olcsóbbat választottam.
Kaptam egy automatikus értesítést e-mailben az MGCS-től, a következő tartalommal:
"Tisztelt Pályázó!
Kérjük lépjen be a pályázati portálra és olvassa el a miniszteri döntésről kapott dokumentumokat. Felhívjuk figyelmét, hogy támogató döntés estén a támogatás felhasználására a Támogató Okirat kézhezvételét követően 60 nap áll rendelkezésre.
Tisztelettel:
Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Kft."
Az ügyfélkapus azonosítóval beléptem a pályázati oldalon, és letöltöttem a támogatói okiratot, kinyomtattam, az áruházban átadtam és jeleztem, hogy változtattam az eredetileg kiválasztott mosógépen.Körülbelül 15 perc alatt a bolt végigfuttatta az ellenőrzést, - gondolom - rögzítette a változtatást.Újabb negyed óra ( ha már meg lesz a rutinjuk, nyilván kevesebb lesz ) és a számlázással, a házhoz szállítással kapcsolatos dolgokkal is végeztünk.
Két üzenetet kaptam.Egyrészt az adatlap benyújtásáról, másrészt - a csatolmányok föltöltése után - a pályázat befogadásáról.
Ez utóbbiban valóban írják, hogy a befogadás nem jelenti a támogatást is, de az azóta megjelent kommunikációból azt a következtetést vontam le, hogy ha a pályázat érvényes, akkor előbb-utóbb támogatásra is kerül.
Később azt is hozzátették, hogy megemelik a támogatási összeg keretét.
Itt a GYK-án is már több hozzászólásban jelezték, hogy megkapták a támogatást.Hozzájuk képest én is jóval később kaptam az üzenetet.
Talán - de ez csak az én föltevésem - nem akarják, hogy az összes pályázó egy időben rohanja le az áruházakat.Csak biztatni tudlak, legyél türelemmel - és azok is akik úgy érzik, érvényes pályázatot adtak be, de még nem kaptak visszajelzést -, remélhetőleg megérkezik a támogatói okirat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!