Érdemes Orion gáztűzhelyet venni? Van hozzá alkatrész hiba esetén? Milyen hibák szoktak leginkább előfordulni?
Török és Kínai gagyi termék,
semmilyen pótalkatrészt, gázcsap, stb. nem kapsz hozzá. A garanciáli időben történő meghibásodás esetén, csereutalvánnyal "javítják" utána, kuka.
A sütője NEM thermosztátos, csak nagy és takarék van, (vagy meg ég, vagy nyers marad a sütött termék! a csapok nem folyamatos szabályzásúak, ugyanúgy ahogy a sütő, a zománcozás, kritikán aluli, a kifutott étel nyommentesen NEM távolítható el, a felhasznált lemezek minősége és vastagsága "billibádog" csak emeld meg és a súlya mindent elárul...)
Javaslat:
Magyar gyártmány:
SVT-Wamsler Háztartástechnikai Rt. 3100 Salgótarján, Rákóczi út 53-55. Tel.: 32/411-833,
Cseh: (magyar csaptelepekkel, alkatrészekkel)
Nekünk az egyik lakásunkban egy hasonló kategóriás tűzhely van. Nem Orion, de ahhoz nagyon hasonló, olcsó tűzhely. Az előző tulajdonos felújítva adta el a lakást és gondolom mivel eladásra újíttatta fel, próbált mindenen spórolni.
A célnak mondjuk megfelel, de ha saját részre vennék tűzhelyet és áldoznék rá inkább egy kicsit többet.
A sütője pl nem süt valami szépen, de mint írtam végülis a célnak megfelel.
8 éve van meg, eddig semmi probléma nem volt vele.
Hogy az egyik előző válaszra is reagáljak, én azt utálom a Media, Euronics jellegű üzletekben, hogy ha megállok egy készülék előtt rögtön odarohannak és letámadnak, hogy mit akarok.
Én jobban szeretem saját magam kiválasztani, hogy mit akarok venni. Persze előtte elolvasom a leírását, vagy a neten utánanézek a típusank és alaposan szemrevételezem. Az eladók úgyis csak tukmálni akarják az árut. Nekem ez a tapasztalatom.
Néhány tény a készülékről, volt Euronics dolgozótól.
Szervíz és pótalkatrész az egész országba nincs, csak papíron.Kínai gyártmány, a régi magyar orionhoz köze sincs.
Olyan gyenge lemezből készült, hogy mikor kibontottuk mintának egyszerűen szétesett.Épp ezért az Euronics már nem is forgalmazza ! Ezek függvényében a döntés joga a tiéd, veszed vagy nem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!