Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Aki adott le pályázatot a...

Aki adott le pályázatot a MOSÓGÉP CSEREPROGRAMRA, annak elbirálták már? DÉL ALFÖLDI RÉGIÓ érdekelne!

Figyelt kérdés

Mi beadtuk a pályázatot időn belül rögtön amint lehetett pályázni, de nem kaptunk semmit pedig elvileg már elbirálták és megküldték ?e-mailbe? a támogatói okiratot. A pályázati portálon sem irnak semmit, ahol benyújtottuk a pályázatot.

Van még valaki hasonló helyzetben?

2015. okt. 27. 14:44
 1/6 Bettike401 válasza:
Nekünk október 21.-én írtak e-mailt, hogy megkaptuk a támogatást és 60 nap van arra, hogy vásároljunk egy mosógépet.
2015. okt. 27. 20:02
 2/6 anonim válasza:

Itt a Támogatott pályázatok listája alatt megtalálod a nevedet, ha megkaptad:

[link]

2015. okt. 27. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Sajnos nem vagyok benne a listában, nem tudom mi okból, mivel jóval időn belül benyújtottuk a pályázatot minden kötelező csatolmánnyal együtt, azonban a pályázati portálon még azt sem látom, hogy elbírálták volna, vagy hogy mi lenne a hiba.. :(

2015. okt. 28. 11:39
 4/6 anonim válasza:

Előző vagyok.

Ha belépsz a pályázati portálra, kiválasztod a benyújtott pályázatodat, akkor alul, a "Pályázati eredmény" fül alatt kellene látnod/olvasnod valami.

2015. okt. 28. 19:15
 5/6 belapus ***** válasza:
Én is csak 29-én kaptam értesítést ( Dél-Alföld ).Úgy gondolom, amennyiben megkaptad a visszaigazolást a pályázat befogadásáról, a csatolmányok is elküldésre kerültek, előbb-utóbb megjön az értesítés a támogatásról is.
2015. okt. 30. 09:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Már megkaptuk a támogatást :)
2015. nov. 11. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!