Elektromos sütőhöz mindenképp kell külön vezeték a villanyórától? Konkrétan ehhez a tűzhelyhez kell? (link)
nem ilyen egyszerű, hogy hívok szerelőt, mert akkor fűtés sincs, meg nem akarok pluszba fizetni ezért.
ha maga a hálózat elbírja, akkor tényleg csak annyi a kérdés, hogy kell-e külön áramkör, mert annak a kiépítése nem 2000 ft, és akkor már nem biztos, hogy megéri kombináltat venni.
Ha egy ilyent bedugsz a konnektorba is ekkora aggodalommal vagy?
Pedig ez 2KW, a sütő meg 1,827 kW.
hát, ilyenem nincs, ezért nem is tudtam a teljesítményét.
komoly, hogy ez is 2 kW-os.
de szerintem inkább járjak utána alaposan és legyek aggodalommal, mint tönkremenjen a hálózatom tél közepén, és több százezres károm keletkezzen.
Milyen károd lehet? Levágja a biztosítékot és kész.
Hat éve volt kicserélve a vezeték az egész lakásban.Nézd meg a biztosítékokat, hogy hányas van benn.Nekem egy 20-as biztosítja az összes konnektort, a lámpát meg egy 16-os. Van még a gázkazánnak egy 20-as.Egész nyáron a konnektorról ment a mobilklíma, ami 2.5KW-os.Nem volt semmi gond.
Még senki sem helyezett letétbe pártatlan helyen egy fél lakásnyi pénzt, hogy ha a jóslata mégsem jön be, és leég a tiéd, akkor abból újjá tudjad építeni...
Ha NEM TUDOD, hogy milyen a vezeték, akkor BIZONYOSODJ MEG róla, ne bízz abban, hogy mások agykontrollja felhízlalja.
Dehogy csak annyi károd van, hogy lecsap a kismegszakító. Az csak akkor van, ha a vezeték megfelelő(bb). Ha nem, akkor elkezd melegedni. Tudod, a melegedést használják tűz keltésére...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!