Whirlpool WTLS 66812 Premium Selection mosógépről vélemények?
Figyelt kérdés
Készülök új mosógépet venni, ezt néztem ki, elsősorban az 1200-as centrifuga és az A+++ energiaosztály miatt. Megéri megvenni? Vannak valakinek személyes tapasztalatai? Csupa jót olvastam róla, majd a ma**.hu weboldalon láttam, hogy milyen hangos, nem jó, stb.
Ti milyen mosógépet használtok? :)
2015. okt. 3. 14:42
1/3 anonim válasza:
Nekünk mindig WHIRLPOOL van igaz èn nem ez a tipus hanem a WHIRLPOOL AWE 4519 tipusut használom. Megvagyok vele elègedve csak egy kicsit èrzèkeny.A WHIRLPOOL AWE 4519 tipusu mosógèp 1000fordulat/perces centrifugát tud ès A+A energia osztályu....
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :).
végül egy másikat választottam, ami 1000 fordulatos és szintén A++ energiaosztályos, ahogy te írtad. az 1200-asnak túl nagy lett volna a ruhatöltete, szinte soha nem lett volna kihasználva és összesítve annak, amit választottunk, jobb a fogyasztása is annak ellenére, hogy nem A+++. legalább is a leírás alapján. nem tudom pontosan, milyen fajta, de semmi probléma vele és szintén Whirlpool. szerintem az egyik legjobb márka.
2016. jan. 9. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!