Samsung vagy Whirlpool mosógépet vegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom melyiket válasszam. Már 6 éve whirlpool-om van de sajnos tönkrement és most nézek újat.2010. márc. 14. 16:50
2/9 anonim válasza:
nekünk Whirpool a mosógép és a mosogató gép is és tökéletesen működnek :) Mosógép olyan 5 éves mosogató meg 2
3/9 anonim válasza:
Samsungot.A Whirlpool nagyon gyenge minőségű.
4/9 anonim válasza:
Elektrolux-ot. 14 éve van ilyen gépem, van tapasztalat bőven.
5/9 anonim válasza:
nekem samsungom van kerámia szállal és meg vagyok elégedve vele. ketten élünk a párommal, egy héten 1szer mosók 3-4adagot, és remekül kimos
6/9 Tutujka válasza:
Igaz nekünk egy éves a Whirlpool, annyira nagy tapasztalatom nincs, de ha azt vesszük a fenti márkának nagyobb a "tapasztalata" mint a Samsungnak, aki csak pár éve gyárt mosógépet.
Ez az én véleményem.
Ettől még lehet a Samsung is kiváló.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 21. 17:15
8/9 anonim válasza:
A jelenleg gyártott Whirlpool-nak hamar elromlik a vezérlő panelje.Az meg drága mulatság ha nincs már rá garancia.Ezt nekem egy ismerős eladó mondta, aki évtizedek óta műszaki cikkekkel foglalkozik.Én Aeg-Electrolux-ot vettem.
9/9 anonim válasza:
Kedves Tutujka!
1997 ben vettem samsung mosógépet! most lehelte ki a lelkét :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!