AEG gépek milyenek?

Figyelt kérdés

Hutot es mosogepet kellene venni, es errol a markatol erdekoldek.

Akinek van otthon..leirna melyik tipusa.

Koszonom

2015. szept. 25. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egy mosógépszerelő ismerősöm szerint az AEG és az Electrolux mosógépek jók a maiak közül. A Miele sem rossz, de az jóval drágább, az alkatrészek hozzá szintén.

Nekünk AEG mosógépünk van kb. fél éve, és eddig nem volt vele semmi gond (leszámítva, hogy rövid a vezetéke).

Az "erdekoldek" amúgy mit jelent?

2015. szept. 25. 21:02
 2/3 A kérdező kommentje:

Rosszul irtam, mobilrol.

Javitva: markarol erdeklodnek:)

2015. szept. 25. 22:03
 3/3 JulesM111 ***** válasza:
100%

Szia, AEG mosógépem, mosogatógépem és villanytűzhelyem van két éve.

A felültöltős Lavamat L60060 mosógép kb. 1 hónapja döglött meg, műanyag szíjtárcsa bordás agya ledarálódott, ezt 7k-ból eredeti gyári alkatrésszel megoldottam. A gépnek teleszkópjai, rugói már kivannak. Hozzátartozik, hogy a mosógép naponta kettőt megy, néha 4-et is.

Előbb-utóbb ismét vennem kell egy mosógépet, az is AEG lesz a történtektől függetlenül ismét AEG lesz, csak a garanciális feltételekre fogok jobban figyelni ;) (nem egy év, hanem 3-5 év kiterjesztett gyártói gari többletköltségét megfizetem )

2015. szept. 26. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!