Lehet buta kérdés, de van olyan hajnyíró gép, ami nem hangos?
1,5 éves kisfiam haja gyorsan nő,így muszáj vágni a haját.De ordít mindig,még be se kapcsoljuk a gépet,de már tudja,hogy mi következik...
Ezért lenne jó,ha lenne olyan hajvágó,ami nem zúg annyira!
Természetesen van ilyen gép.
A gyerek nem csak a zajtól félhet..lehet, hogy picit húz a gép, és fokozottan úgy érzi, hogy fáj..
évekkel ezelőtt vettem egy philips sokattudó, nagyonhalk gépet 36ezerért..alig hallani valamit, és észrevétlenül vág, valamint akkumlátor is van benne a hálózat mellett.
Van egy vásári hajnyíróm is , az háromezer volt..zajos, rossz a fogása, és húúúz..ebből lett elegem.
szóval a philips, vagy a braun nagyon ért a csendes gépekhez..de láttam samsungot is..az még drágább volt..igaz, kimondottan fodrászoknak.
Ja, még annyit, hogy egyáltalán nem buta kérdés.
Életszerű!
Hát, ha akkor is rákezdi, amikor még be sincs kapcsolva, akkor gól: egy nemműködő hajvágógépnél NINCS zajtalanabb. :)
De az is lehet, hogy az ő sokkal véknyabb hajszálait már húzza a gép és az a baj. Vagy a vágógép által termelt sörték szúrják a bőrét.
(Egyébként most támadt egy ötletem! mi lenne, ha egy darabig minden este eljátszanád vele a hajvágósdit - kikapcsolt géppel? Aztán ha - neadjisten - hozzászokik, akkor lehetne pár napig búgni mellé... és csak aztán bekapcsolni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!