Laciku 02 kérdése:
Honnan lehetne venni-vagy szerezni egy lehel 304 nk hűtőhöz mélyhűtő ajtót?
Figyelt kérdés
Az alsó külső ajtó kellene mert rossz a gumija. Nekem rossz is jó volna mert akkor a rossz ajtón "barba trükkel" gumit szerelnék rá és akkor cserélném át az ajtót.Ez 2-3 napig eltartana és addig nem olvadna ki a mélyhűtő. Alkatrész beszerzés szerelés stb. Ujjat már nem lehet kapni.2015. szept. 22. 10:45
1/2 anonim válasza:
Gazdagréten épp ma lomiznak...beszélj a lomisok főnökével, vagy menj ki az ecserire szombaton...
Hogy gumit nem lehet kapni? én megkérdezném itt a nyóckerben a Baross utca 127 alatti alkatrészboltot...
vagy hasonló gumit kell szerezni, és amíg átszereled, addig egy hungarocell táblával betakarod az ajtó helyét...
hungarocell táblát kérsz egy építkezésen, aztán nem kell ajtó...
szerintem
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi Jó ötlet. Főleg a hungarócel tábla. Hát igen ajtó csak azért kell hogy ne olvadjon ki még cserélem a gumit.Elég hosszadalmas mert eredetileg nem lehet gumit cserélni.
2015. szept. 23. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!