Milyen elektromos főzőlapot érdemes venni?
Figyelt kérdés
Olyan főzőlapot keresek ami árban 100 ezer alatt van(nem akarok túl drágát), 4 rézsás, beépíthető és várhatóan 5 évnél hosszabb az élettartama. Valakinek van tapasztalata, hogy milyet érdemes vásárolni, illetve mik azok a szempontok amiket érdemes szem előtt tartani vásárláskor? Sajnos nem értek ezekhez a készülékekhez ezért minden segítséget megköszönök!2015. szept. 17. 11:26
1/2 Szirty válasza:
Vedd figyelembe a készülék villamos teljesítmény igényét. Ha eddig nem volt elektromos tűzhelyed, akkor igen komoly érvágás lehet ha erre nem figyelsz!
Az otthoni hálózatodnak ugyanis kell tudnia szolgálni, különben nem tudod használni...
2/2 A kérdező kommentje:
Az volt eddig is, de úgy néz ki hogy tönkrement.Az előzőt nem én vettem, Bosch márkájú, kb 6 évig működött.Szerintem ez kevés.
2015. szept. 17. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!