Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A dob alá beszorult valamit...

A dob alá beszorult valamit mivel távolítsam el? Több lent

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A mosás végére valami a dob aljára pottyant - csavar, vagy valami kő darab párom munkásnadrágjából... Szétszedtük a gépet, az elejét, az üstszájgumit, a harangot, fűtőszálat is kiszedtük, de sehol nem találom azt a pici valamit... Ha forgatjuk a dobot, nem dobja ki a harangnál a tárgyat. Most párom azzal próbálkozna, hogy ami a dobot körülfogja műanyag, azt kettészedi, és hátha úgy kijönne... vagy hogy kellene megoldani?!

2015. szept. 11. 07:00
 1/10 anonim ***** válasza:
feje tetejére állítani vagy az ajtó legyen alul, ha elöltöltős.
2015. szept. 11. 07:07
 2/10 anonim ***** válasza:

"de sehol nem találom azt a pici valamit..."

Lehet hogy azóta már a szivattyú felé menő csőben van, vagy a szűrő fogta meg. A legtöbb gépben van alul egy kivehető műanyag szűrő.

[link]

2015. szept. 11. 07:11
 3/10 A kérdező kommentje:
És ha a feje elöl van, akkor hogyan tovább?! Nem értem... Félek, ha előre borítom, akkor a programkapcsolók, az ablak össze törik...?! Mert ugye most a panelek amik takarják a programkapcsoló gombokat, nincs rajta, így eltörhet... Jobbra, balra, előre, hátra próbáltuk már mozgatni és úgy a dobot, de sehogy nem jött ki!
2015. szept. 11. 07:12
 4/10 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem a szűrőben van! Ennyire értek a gépekhez, az volt az első amit megnéztem! Ha forog a dob, akkor éktelen nagy dübörgést vág le az a valami ami alá szorult!
2015. szept. 11. 07:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Valami más ötlet? Rettenetesen irritáló, hogy nem tudom mi a baja, és mosni sem tudok!
2015. szept. 11. 07:32
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ha forog a dob, akkor éktelen nagy dübörgést vág le "

Én arra gondolok hogy nem esett bele semmi, csak szimplán csapágyas lett, az is tud akkora ropogást produkálni hogy elijeszti a környék kóbor macskáit.

2015. szept. 11. 08:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem csapágyas! Megnéztük. A szűrő, és a csapágy volt az első amit megnéztünk. Édesapám háztartási gépszerelő, de ő nem tud jönni, 200km-re van tőlünk, a telefonban már ő is azt mondta a hang hallatán, hogy ez NEM csapágy hiba...
2015. szept. 11. 09:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk megcsinálni, szerelőre nincs pénz. Ennyi volt.
2015. szept. 11. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Az eddigiekből még a fűtőszál leszorítóra tippelek, szerintem az szabadulhatott el. Nagyon kicsi az esélye hogy egy csavar vagy kő ha benne van, nem tudod kiszedni, vagy nem megy le a szivattyú felé.
2015. szept. 11. 15:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Meg van a probléma... egy rohadt ici-pici bicikli fém alkatrész szorult be előre, az ajtó alatti műanyag részhez... így akárhova forgattuk a dobot, gépet nem jött ki. Totál szétszedni, és kijött... F***a =/
2015. szept. 11. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!