Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Sokat fogyaszt a szárítógép?...

Sokat fogyaszt a szárítógép? A légkivezetős vagy a kondenzációs az olcsóbb? Vagy melyik miért jó?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Arra, hogy mindig azzal száríts, nem a legalkalmasabb eszköz, de gyakori, hogy jól jön egy gyors mosás-szárítás.

Nekünk olyan mosógép van, ami szárít is, a lecsapatott pára egyenesen a csatornába megy. Nem szárítunk mindig, de mivel panelban lakunk, nem mindig van lehetőség szétpakolni a ruhákat a lakásban. Ilyenkor nagyon szuper, hogy csak elő kell húzni a száraz cuccot. Nem gyűr, így ha nem ingről van szó, csak póló vagy nadrág, nem mindig kell vasalni. Szerintem igenis ahol igény van rá ott megéri. Ha nagy családi házban laknák, nekem se kellene.

2010. márc. 17. 02:31
 12/14 A kérdező kommentje:

11:31 -nek.Képzeld,nem volta lusta,körbenéztem,mielött ide be mertem volna írni.Ugyanakkor kiváncsi voltam olyanok véleményére,akik a gyakorlatban is használják.Egyébként is tudod valójában,hogy mire való ez az oldal? Nem értem,minek válaszoltál egyáltalán,ha ennyire nehezedre esik OKOSTOJÁS!

A többieknek köszönöm a normális választ!

Azt hiszem a légkivezetőset választom,mert most építkezünk és nem kell falat vésetni.Mert nekem építkezés mellett ilyen haszontalan gépekre is telik,ami csak a költekezni akaró fogyasztó igényét elégíti kedves 10:10 -es!

2010. márc. 19. 13:30
 13/14 anonim válasza:
Nekünk kondenzációs van, Gorenje márkájú b kategóriás. A fogyasztása kicsit sok. Olyan 100 Ft körüli egy szárítás. Attól függetlenül nagyon szeretjük mert olyan szépen szárít hogy szinte vasalni sem kell.De ha radiátoron számítanánk folyna mindenen a pára. Tapasztaltuk.
2020. dec. 5. 18:03
 14/14 anonim válasza:
2020. dec. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!