Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megéri megvenni a Smoothie...

Megéri megvenni a Smoothie Makert?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon megtetszett, de kíváncsi vagyok azokra, akik már használták, hogy nekik mennyire jött be.
2015. aug. 20. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van turmixgép, vagy botmixer, akkor szerintem felesleges.
2015. aug. 20. 10:56
 2/2 anonim válasza:

Egy turmixgépet több mindenre használhatsz, több minden fér bele, míg egy smoothie maker szinte csak turmixokhoz (és bébiételekhez) jó, azokból is igazából csak egy adaghoz egyszerre, bár vannak olyan gépek, amikhez két palack tartozik.

Viszont nagyon praktikus például a reggeli rohanásban: csak beledobod a hozzávalókat, kb. 20 másodpercig pörgeted a gépet, kiveszed a palackot, kupakot cserélsz rajta és már mehetsz is. Ja, és kevesebb a mosogatnivaló. ;) Ha csak magadnak szeretnéd csinálni, megéri, illetve például egy koleszban is nagyon hasznos lehet.

2016. júl. 5. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!