Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Milyen kávéfőzőtök van?

Milyen kávéfőzőtök van?

Figyelt kérdés

Véleményekre lennék kíváncsi, kinek milyen van, szereti-e, mennyire van megelégedve vele, hasonlók.

Most szeretnék beruházni egy újra, de egyelőre tanácstalan vagyok.

2015. aug. 11. 08:14
1 2
 1/15 anonim válasza:
45%
Kotyogós. Személy szerint én teljesen meg vagyok elégedve vele, bár gondolom, te nem ilyenre gondoltál :D
2015. aug. 11. 08:19
 2/15 anonim ***** válasza:
Kotyogos +1. En is nagyon szeretem.
2015. aug. 11. 08:21
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem manuális:D Berakod a tejet a mikróba,felmelegíted,beleteszed a port,cukor,és tejszínhab:D Elkevered és ihatod is.Komolyra fordítva a szót,van egy szarvasim kávéfőzőm,több mint 15 éves,egy két tömítést kellett csak cserélni rajta,de a mai napig üzemel,csak utálok kávétfőzni,inkább porozok.
2015. aug. 11. 08:29
 4/15 A kérdező kommentje:

Kotyogós van nekem is most átmenetileg, szeretem, de nekem nem az igazi. :D

Szarvasim volt 12 évig, nagyon szerettem, de eljárt felette az idő sajnos.

2015. aug. 11. 08:30
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szarvasi. Volt előtt pár legolcsóbb fajta, de azok nem sokáig bírták. Aztán ezt vettem pár éve, mert a cégnél már 10-15 éve használják és bírja:

[link]

Jó kávét főz és gyorsan.

2015. aug. 11. 08:32
 6/15 anonim válasza:

Első vagyok. A Szarvasi tényleg eszméletlen jó cucc, anyuéknál még azzal főztem a kávét, én is elhoztam volna, ha meglenne még :)

Az is volt már vagy 15 éves, amikor sajnos valami baleset történt vele - nem voltam ott, állítólag rendesen kicsapott a forró gőz belőle, lehet hogy a tömítés volt a ludas -, anyu meg kihajította.

Kár érte, én nagyon szerettem. Most valami hiperszuper márkátlan izét használnak, na én attól félnék inkább :)

2015. aug. 11. 08:42
 7/15 A kérdező kommentje:
Anyuméknál Krups van, nem hipiszupi, hanem kis egyszerű, de az is vagy 9-10 éves és sosem volt vele baj. Viszont az csak espressot főz, nálam talán annyi extra kellene, hogy mivel a párom nem nagy kávés, legalább cappucinot is lehessen vele főzni, több extra nekem nem kell. :)
2015. aug. 11. 08:58
 8/15 anonim válasza:
100%

Cappuchinot még kotyogóssal is lehet csinálni, én szoktam gyakran :))

Pár száz forintért lehet kapni ilyen kis elektromos fogkefe-szerű tejhabosítót, azzal.

Ha esetleg érdekel a technika, szívesen megírom, dolgoztam régen kávéházban és nagyon hiányzott a gyönyörű réteges moccachino, amit ott géppel készítettem, de pénzem olyan főzőre nem volt. Azzal a kis bizgentyűvel 5 perc alatt elkészítem bárkinek :)

2015. aug. 11. 09:05
 9/15 anonim válasza:
Uhh kijöttem a gyakorlatból, vagy korán van. Latte Macchiato. Nem mindegy :D
2015. aug. 11. 09:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Ó, olyanunk nekünk is van valahol, de nem vagyok egy barista, sose próbáltam meg alkotni azzal :D de írok üzit! :)
2015. aug. 11. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!