Whirlpool AWT 2295 mosógépemen motorhang mellett nem forod a dob. Ékszíj probléma lehet?
Figyelt kérdés
A hétvégén kinyitottam a Whirlpool AWT 2295 mosógépemet és azt tapasztaltam, hogy csöpög a víztől a ruha. Csináltam egy próbamosást és kiderült, hogy a motor ugyan megy, de a hangja alapján valószínűleg nem forgatja a dobot, így nem is centrifugál. Vízzel fel- és leengedi, de semmi több. Ékszíj probléma lehet, vagy valami más? Egyáltalán érdemes-e belenéznem, vagy hívjak szakembert? Előre is köszönöm a választ.2010. márc. 8. 14:50
1/2 anonim válasza:
valószínűleg leesett az ékszíj.
ha szemben állsz a géppel, a jobb oldali burkoló lemezt levéve, könnyen hozzáférsz, és vissza tudod tenni. Ha töbször is előfordul, érdemes az ékszíjat cserélni. (a méret általában megtalálható az ékszíj külső felületén.)
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon kösz! Én is erre tippelek. Így azért bátrabban megyek neki. ;)
2010. márc. 8. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!