Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Whirlpool AWT 2295 mosógépemen...

Whirlpool AWT 2295 mosógépemen motorhang mellett nem forod a dob. Ékszíj probléma lehet?

Figyelt kérdés
A hétvégén kinyitottam a Whirlpool AWT 2295 mosógépemet és azt tapasztaltam, hogy csöpög a víztől a ruha. Csináltam egy próbamosást és kiderült, hogy a motor ugyan megy, de a hangja alapján valószínűleg nem forgatja a dobot, így nem is centrifugál. Vízzel fel- és leengedi, de semmi több. Ékszíj probléma lehet, vagy valami más? Egyáltalán érdemes-e belenéznem, vagy hívjak szakembert? Előre is köszönöm a választ.
2010. márc. 8. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

valószínűleg leesett az ékszíj.

ha szemben állsz a géppel, a jobb oldali burkoló lemezt levéve, könnyen hozzáférsz, és vissza tudod tenni. Ha töbször is előfordul, érdemes az ékszíjat cserélni. (a méret általában megtalálható az ékszíj külső felületén.)

2010. márc. 8. 15:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon kösz! Én is erre tippelek. Így azért bátrabban megyek neki. ;)
2010. márc. 8. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!