Vajon a sütésmód választó gombbal van probléma?
Figyelt kérdés
Van egy Orion ogocf2 tipusú kombi tűzhelyem amely néhány napja rendetlenkedik sütéskor azt tapasztalom, hogy az alsó sütéskor nem mindig kapcsol be valamint amikor alsó és felső sütésk kellene egyszerre menni akkor csak a felső működik . A hőfokkal nincs probléma. Ha az egyik irányba forgatom akkor bekapcsol az alsó sütés, de ha egyszerre kell alul felül sütni akkor időnként süt, de ha a másik irányból kapcsolok akkor nem kapcsol be. Ha a sütésmód választó gombot kicseréltetem akkor megoldódik a probléma? Villanyszereléshez értő ki tudja cserélni a hibás alkatrészt vagy csak szervíz? Nem kioktató válaszokat várok, hanem probléma megoldó segítséget.
Előre is köszönöm
2015. aug. 8. 15:09
1/2 anonim válasza:
A leírtak alapján szakértői Véleményem ( mert hogy nekem ez a munkám) bootolnod kell a kondenzátort. Majd a Mach kompeten résznél az elektromos turbulenciákat ki sütettni
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem laikus vagyok.
Ez nagyon szaknyelven van írva.
2015. dec. 4. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!