Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Megéri megvenni ezeket az...

Megéri megvenni ezeket az okos-mosógépeket?

Figyelt kérdés

Férfiként kérdezem.

Látom, hogy a piacon már félmillió forintos mosógépek is vannak, de alapvetően az összesben egy forgódob van. Maximum a samsung eco-bubble érhet valamit.

Tehát én itt arra gondolok, hogy a legtöbb mosógép ugyanarra a 100 éves modellre épül fel, nem nagyon hoztak ki újdonságot, melegvíz-mosópor bemegy, kicsit forgatja a gép, aztán kiöblít, a drágább gépek szárítanak is.

Meg persze az alkatrész. Egy miele gép pl egy életre szólhat.

2015. aug. 6. 13:29
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Mert mi most megtehetjük magunknak, hogy akár 200 e forintos mosógépet vegyünk, de nem hiszem, hogy megéri, lehet hamarabb lesérül a gép mint egy olcsó, sokkal többet meg nem tud.
2015. aug. 6. 13:29
 2/14 anonim ***** válasza:

Igazad van.

Az említett Samsung azért is jó,mert ha sikerül rászenvedni a gépet a Wifi hálózatra, akkor okostelefonnal távolról is irányítható.

Ergo hazaindulás előtt távolról bekapcsolod, aztán amint hazaértél, pont lejár.

Nekem már csak egy szennyes-szétválogató-mosógépbe-bepakológép hiányzik.

2015. aug. 6. 13:31
 3/14 anonim ***** válasza:

A Miele nem rossz, de bizonyos típusoknál ők is rámennek a mókusvakításra.

Nemrég vásároltunk, láttunk kiállítva egy fél millió feletti Miele gépet. Rákérdeztünk, hogy ez előre köszön, vagy mitől ennyi?

Kérlek szépen, azért, mert beépített mosószertartálya van, amiben kb egy liter mosószert és egy másik tartályban szintén egy liter öblítőt tud tárolni. Ergo fél millióba kerül, ha lusta vagy mosásonként adagolni a mosószert a gépbe :)

2015. aug. 6. 13:32
 4/14 A kérdező kommentje:
a wifi elég jó, de kiteregetni, nem fog helyettem meg berakni a ruhát, ha meg már beraktam a gépbe és indulnom kell egy fél órás gyorsprogramon elintézem. Ez a wifi elég macera, de jópofa lehet.
2015. aug. 6. 13:34
 5/14 A kérdező kommentje:
félmillióért már használt ipari mosógépet kapsz, amit bármilyen lágy programra be tudsz magadnak állítani.
2015. aug. 6. 13:36
 6/14 anonim ***** válasza:
Nemrég (2 éve) vettünk pont Samsung eco-bubble-t. Azóta is szerelmes vagyok belé. Ezt komolyan mondom. :) Annyira más minőségben mossa a ruhákat, mint a régi gépünk, hogy ég és föld a különbség. A programozhatósága, a takarékossága, a teljesen rövid (50 perc körüli program), ha sietünk, babaruha mosó külön program, gyerekzár, és úgy egyáltalán minden, kiváló. Az is igaz, hogy nálunk hatalmas volt az ugrás, mert előtte egy épphogy pörgő nagyon-nagyon régi gépünk volt, már-már megkérdőjeleztem a teregetéskor, hogy ment-e egyáltalán egy kört, vagy a koszost teregetem, annyira rémes volt. Ezért hatalmas volt a kontraszt. De akkor is király :)
2015. aug. 6. 13:36
 7/14 A kérdező kommentje:

olyan mosógépet meg nem igazán találok amit a melegvizes rendszerre rá lehetne kötni, vagy hajlandó szürkevízzel mosni és tiszta vízzel öblíteni... na az tényleg okos lenne....

És ha kizárólag bio mosószert használnék vele, a kifolyó víz mehetne a gyümölcsfáim alá...

2015. aug. 6. 13:37
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen nem véletlenül emítettem meg az eco bubblet, mert ugye az felpezsegteti a vizet és azzal mos, a hab miatt meg jóval hatékonyabban. :) De más gyártónál más területen nem igazán látok semmiféle előrelépést....
2015. aug. 6. 13:39
 9/14 anonim ***** válasza:
A wifi része egyébként tényleg buli. Nálunk a mosógép és a légkondi is ilyen. Volt olyan, hogy bepakoltuk a mosást, de el nem indítottuk, mert már nem volt rá idő. Hazafelé a kocsiból bekapcsoltuk, a légkondival együtt. Mire hazaértünk tök jó levegő volt, és teregettünk és készen volt :) Egyelőre játéknak fogtuk fel, és csak ki akartuk próbálni, de egyébként tényleg kényelmes volt.
2015. aug. 6. 13:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Eco bubble-t mosószódával és ecettel használjuk, tényleg döbbenetesen fehér a fehér :) Régi gép után pláne. De azért tényleg érdekes, amit mondasz, hogy lehetne vele öntözni, ha ki lehetne úgy vezetni. :) Mondjuk nekünk a panel ötödiken ez nem volt szempont, de tök érthető, ha családiban felmerül :))) Ha látsz ilyet, vagy találsz megoldást, mesélj, mert vannak ismerősök, akik értékelnék :)))
2015. aug. 6. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!