Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Nem minden gyártónál egy...

Nem minden gyártónál egy forma a mosógép centri fordulatszáma? Ti milyen fordulaton centriztek?

Figyelt kérdés
Volt egy 10 éves mosógépem. Soha-semmi gondom nem volt vele. Vigyáztam,hogy ne tegyek bele 5 kg-nál több ruhát és ne használjam 600 centri fordultaszám felett. De rozsdásodott,így lecseréltem....más márkát vettem a betöltő könnyebb tisztítása miatt. Sajnos 600 fordulat nincsen rajta, de van 800-as, gondoltam szuper! De 800 as fordulatnál csöpögnek a ruhák!!!!!! Megőrülök! Visszavihetem? De milyen indokkal? A régi mosógépem 600 as fordulatnál kicentrizett rendesen. Ti milyen fordulaton centriztek?
2015. júl. 15. 15:02
 1/5 Szirty ***** válasza:

A fordulatszám mellett még nagyon lényeges a dob átmérője.

Ez lehet a magyarázata annak, hogy alacsonyabb fordulaton (nagyobb dob) jobb volt.

2015. júl. 15. 15:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi...de honnan tudjam,hogy az nagyobb dob volt. Ebbe 6 kg ruha fér, abba 5 kg. Külsőleg pedig ugyanazok a méretek. Fel vagyok háborodva.....
2015. júl. 15. 15:13
 3/5 anonim válasza:

Szia. Milyen a mosógèp márkád? 800-on csöpög a ruhàból a víz??? Megnézted már esetleg mennyi ideig centriz? Én az 1000-es centrifuga fordulatszámnál jártam így de ott a motor halt meg 3 hónapos korára.

Ha továbbra is rossz a centrid akkor vidd vissza minél hamarabb vagy váltsál (ha lehet) nagyobb fordulatra.

2015. júl. 16. 06:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Elektrolux...800as fordulaton bizony csöpög...
2015. júl. 16. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:
800-nál nem szabadna csöpögnie bármilyen a dob.
2015. júl. 17. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!