Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » A gaztuzhellyel lehet grillezn...

A gaztuzhellyel lehet grillezni? :///

Figyelt kérdés

Vagyis varj... Az 1. Kerdes az az lenne h hogyan kell hasznalni... Met elotte vannak ilyen gombok es azokat kell nyomkodni ???? Vagy h ??? Mert alatta a suto v mi van... Am nem szoktam fozni se sutni szal... De hat mindent el kell kezdeni... Na szal ha meg van a bekapcsolasi taktika akkor utanna ? Igy langolni fog v mi ? Ja es grillezni h lehet vele ? Persze ha lehet

A valaszokat elore koszonom, nagy szuksegem van ratok :**** <333

2015. júl. 15. 10:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Lecci valaki valaszoljon mert ehes vok :((((((
2015. júl. 15. 10:19
 2/13 anonim válasza:
Én is szeretném tudni! te is azt a teszcósat vetted? 😱
2015. júl. 15. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod használni, ne használd! Várd meg anyádat, hívd át a szomszédot, hogy segítsen, vagy rendelj valamit, mikrózz valamit, vagy egyél nyersételt. Igaz, hogy nem nehéz egy gáztűzhely használata, de ha csak annyit tudsz, hogy vannak rajta gombok, akkor ne egyedül vágj bele.
2015. júl. 15. 10:31
 4/13 anonim ***** válasza:
50%
Fogalmad sincs, inkább felügyelettel kezdj ez a gáztűzhely csodáival ismerkedni...
2015. júl. 15. 10:37
 5/13 A kérdező kommentje:
Oke.. De ehes vagyok... Es kene majd leves is... Es am a levesnek a leve az mibol van ?? Vagy a zoldseg kiengedi a levet es abbol lesz a leves ? Mert hat leves a leves nem?
2015. júl. 15. 10:42
 6/13 anonim ***** válasza:

Lehet nem az interneten kéne ezt elkezdeni. Nincs egy ismerősöd, aki járt már konyhába? Anyukád?

Nem tudjuk, hogy villany vagy gáztűzhelyed van és önbegyújtós vagy gyufával kell begyújtani. A tetején biztos nem fogsz grillezni. Ha a sütő villanysütő és van benne grill szál, akkor azzal lehet.

2015. júl. 15. 10:42
 7/13 A kérdező kommentje:
De varj,,., otthon van villany... Hmm... Es azon lehet grillezni ??? Asszem ledes... De engem meg nem sutott meg de ha kozel teszem a csirket ??? Sos :((((
2015. júl. 15. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
ledes...
2015. júl. 15. 10:51
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen kedves 1es... Vagyis nekem nem olyan van nekem leheles... Most vettem nemreg, akcios volt.. CITROM !!! Haho citrom !!!! Te ezt tudod nem ?? A grillre jo a citrom ?? Egeszbe tegyem vagy vagjam kette ??? Finomat akarok enni :33

Am igen ledes... De azzt mondtak nekem h az hetero szal nem melegszik.. Ugye ? :(((( csak a csirkenek kene melegedes

2015. júl. 15. 10:55
 10/13 A kérdező kommentje:
De en nem trollkodok :(((((( csak csirket akarok grillezniii 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
2015. júl. 15. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!