A gaztuzhellyel lehet grillezni? :///
Vagyis varj... Az 1. Kerdes az az lenne h hogyan kell hasznalni... Met elotte vannak ilyen gombok es azokat kell nyomkodni ???? Vagy h ??? Mert alatta a suto v mi van... Am nem szoktam fozni se sutni szal... De hat mindent el kell kezdeni... Na szal ha meg van a bekapcsolasi taktika akkor utanna ? Igy langolni fog v mi ? Ja es grillezni h lehet vele ? Persze ha lehet
A valaszokat elore koszonom, nagy szuksegem van ratok :**** <333
Lehet nem az interneten kéne ezt elkezdeni. Nincs egy ismerősöd, aki járt már konyhába? Anyukád?
Nem tudjuk, hogy villany vagy gáztűzhelyed van és önbegyújtós vagy gyufával kell begyújtani. A tetején biztos nem fogsz grillezni. Ha a sütő villanysütő és van benne grill szál, akkor azzal lehet.
Igen kedves 1es... Vagyis nekem nem olyan van nekem leheles... Most vettem nemreg, akcios volt.. CITROM !!! Haho citrom !!!! Te ezt tudod nem ?? A grillre jo a citrom ?? Egeszbe tegyem vagy vagjam kette ??? Finomat akarok enni :33
Am igen ledes... De azzt mondtak nekem h az hetero szal nem melegszik.. Ugye ? :(((( csak a csirkenek kene melegedes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!