Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mosógépcsere program. A...

Mosógépcsere program. A választott új mosógép műszaki adatai közül hiányzik az éves CO2 kibocsátás adata a közzétett listán, de kötelezően kitöltendő rovat. Hol találom meg az értéket?

Figyelt kérdés

2015. júl. 5. 22:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7 perccel ezelőtt nálatok is kimerült a keret:-) Ügyes voltál, hogy időben beadtad!
2015. júl. 6. 12:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mégsem voltam elég ügyes. Beadtam a pályázatot minden tartozékával véglegesítve. Utána néztem meg az e-mail fiókot, ahová megjött az üzenet, hogy megvan a pályázat, amit csatolmányok véglegesítésével adhatok be. Ez már addigra megtörtént. Azt írja, hogy a csatolmányok általánosan nem lehetnek nagyobbak, mint 5MB. A meghatalmazásos PDF-em 5,87MB... Kíváncsi leszek, mi lesz a döntés, mert ez hiánypótlásban nem pótolható. Az útmutatóban méretkorlát egyébként nincsen!
2015. júl. 6. 12:52
 13/14 zender006 válasza:

Szerintetek ha nem tudom a leadni kívánt mosógép gyártási évét az nagy baj? Mindegy mit írok be?

Semmi papírja nincs meg és nem emlékszik senki pontosan.

Ellenőrzi ezt valaki leadáskor?

zanussi fls572c ez a típusa mikor gyárthatták kb?

2015. júl. 6. 21:05
 14/14 A kérdező kommentje:

A kapcsolási rajza szerint 1998. Ha még aktuális.

www.goldhand.com.pl/rtv/download.htm?id=13570

2015. júl. 11. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!