Ad by Tremendous Coupon eltüntetése?
Figyelt kérdés
Egyszer már probáltam ezt a kérdést elküldeni de olyan lassu ettöl a S z*rtól a gépem hogy leált a böngésző ezért gyorsan írom:Már kb 1 honapja meg van ez a virus de nem tudom eltüntetni. probáltam már 4 virus irtoval az se müködöt.Probáltam a bövitményekböl eltüntetni nem volt ott semmi probáltam a programokbol eltüntetni nem volt ott semmi gyanus.Egyre lassab a gépem és szinte már kezd lefagyni.miközben ezt irom akkor is tele van minden hirdetéssel és nagyon lassu és idegesitö.Példa: [link] Kérlek titeket gyorsan válaszoljatok és néha nézzetek vissza mert lehet hogy valamivel válaszolok.Nagyon megköszönném.Semmi nem működik mint mondtam.Olyan mint ha láthatatlan lenne. Sehol nem találok olyat hogy tremendous coupon.Már a Revo Uninstaller PRO is megvan de az se találja.Szóval mindent próbáltam amiröl tudok.Szóval ha mondtok valamit kérlek titeket majd nézzetek vissza mert lehet mondtam valamit hogy pl:Azt már probáltam,vagy nem működött meg ilyesmi. (nagyon gyórsan írtam ezért van sok hiba mert most is mingyárt lefagyok.)2015. júl. 5. 13:44
2/2 anonim válasza:
Üdv! (Előrebocsátva: én még mindig Win XP-t használok.)
Végigzongoráztam az összeset amit (itt fenntebb a linkre kattinintva) kínáltak,de hiába.Nagyon agresszív.Per pillanat egyetlen módja van amit használok, Chrome esetében: jobb felső sarokban "három vízszintes vonalra" (azaz a Chrome személyre szabása és beállításaira) kattintás/További eszközök/Feladatkezelő >>> ott látszódni fog ez a kártevő,majd a jobb alsó sarokban "Folyamat leállítása" és kész.A baj az, hogy a böngésző bezárása , majd újra megnyitása után mindig meg kell ismételni,tehát ez nem tekinthető megoldásnak. Unblock Origin nem fogja meg,pedig a "legjobb" a blokkolás terén,az "AdBlock" eddig műxik,de lassítja a böngészést...legalábbis nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!