Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Árulnak valahol háztartási...

Árulnak valahol háztartási sokkoló hűtőt?

Figyelt kérdés
Nem kell várni az ételre amíg kihűl hogy hűtőbe lehessen tenni, hanem beteszed egy ilyenbe ami lehűti neked pillanatok alatt annyira, hogy át tudjad tenni a hűtőbe. Az ételek nagyon sokáig eltarthatók lesznek ezáltal mert a mikroorganizmusok nem tudnak alkalmazkodni a hirtelen hőmérséklet változáshoz. Eddig csak vendéglátóipari egységekben találkoztam vele és neten is csak ilyen helyek számára láttam árulni. Arra lennék kíváncsi hogy otthoni verzióban nincs ilyen (megfizethető áron)?
2015. jún. 29. 18:36
 1/1 anonim válasza:
Az első mondatod alapján, azért akarsz ilyet tartani, hogy rögtön egyik hűtőből a másikba pakolássz? Inkább legyen türelmed kivárni az ételek lehűlését, mert szerintem az ilyen sokat fogyaszthat.
2015. júl. 6. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!