Huto leeresztese?
Melyik igaz?
- Hogy minden hűtőgép teljesen egyforma ilyen szempontból?
- Hogy tudjuk milyen hűtőd van?
Whirlpool gep, tipust nem tudok mondani, es elegge laikus vagyok. Regebbi tipusu, kolcsonbe katuk, amig nem vettunk sajatot. Felul fagyaszt, alul hut. Lent (a legalso polccal egy szintben, van egy kis lyuk, amibe a viznek le kellene folynija (nem folyik le, el van tomodve, all a hutoben, az rozsdasodik, budos. Most a hutot leolvasztottam, kipucoltam. A kerdesem a kovetkezo: Abbol a tartalybol, ami el van dugolva, valahol ki tudom onteni a vizet?
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart.. - ebben a kerdesben feltett taraly van eldugulva, s bar egy ideje nem megy bele viz (dugulas miatt), lehet, hogy all benne valamennyi, es felek, hogy emiatt nem viszik el.
Szerintem, bár nem biztos, "a hűtő leeresztése" annyit jelent, hogy olvasszuk ki belőle a jeget!
Mert a hűtőben nincs semmi leeresztőszelep
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!