Kaptunk egy vízforralót. Mezítlábazni szoktam otthon. Ha mezítláb bemegyek a konyhába és bedugom a vízforralót, akkor nem ráz meg az áram? Ti is mezítláb csináljátok?
Figyelt kérdés
A konyhapadló csempéből van, ha nedves, úgyse megyek rá. A konnektor egyébként földelt, a vízforraló végén a villásdugó alatt kicsit vastagabb a vezeték, ilyen barázdált, mintha ,,nyaka" lenne. Ezek után se mezítlábazzak?2015. jún. 18. 20:26
1/7 anonim válasza:
Elektromos háztartási készülékek üzemeltetése mellett a mezitlábazás semmiképpen nem ajánlott.
2/7 kérdező.. válasza:
Miért rázna meg az áram?Belenyúlsz a konnektorba?Hogy jön ide a mezítláb?
3/7 anonim válasza:
Gondolom nem egy ősrégi vacakot kaptatok... szóval miért rázna meg az áram?
4/7 anonim válasza:
Mivel nem látom a vízforralót, csak felelőség nélkül szólok hozzá.
A kapható vízforralók dupla szigetelésűk így nem okoznak árammal kapcsolatos balesetet akkor sem, ha beleállsz egy kád vízbe. Más lehet a helyzet, ha a forraló mártod a kádba é te meg vizes kövön állsz.
Ez viszont normális használatkor nem valószínű.
5/7 anonim válasza:
Én vizet forralni mindig vastagtalpú túrabakancsban szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!