Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért nem forog a ventillátor?

Miért nem forog a ventillátor?

Figyelt kérdés
Van egy ventillátorom, ami kicsit felidegesített, ezért beleütöttem, amitől az megállt. Ezután már csak úgy indult el, hogy bekapcsoltam és kézzel megforgattam a lapátot, azután már hajtotta a motor, bár sokkal lasssabban mint amúgy kéne, de legalább ment. Így hagytam estére, és mikor felkeltem már nem forgott, próbáltam ki-be kapcsolni, de azóta egyáltalán nem megy. Találtam otthon egy másikat, ami már régóta nem működött, próbáltam a kondezátorokat cserélgetni rajtuk, kitisztítani... Nagyon könnyen forog mindkettő, és búgnak is, csak nem akar forogni. Lehet, hogy mindkét kondenzátorhibás volt?

2015. jún. 6. 18:19
 1/1 A kérdező kommentje:
Mellesleg, ha bekapcsolom, majd miután kihúztam, leszedtem a kondenzátort, mind a kettő kisül ha hozzáérintem valami fémhez. Ez nem azt jelenti hogy jó?
2015. jún. 6. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!