Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tényleg nem éri meg két...

Tényleg nem éri meg két kompresszoros hűtőt venni, nem hozza be az árát?

Figyelt kérdés
Ma ezt mondta egy eladó, h előbb tönkremennek ezek, mint hogy behoznák az árukat.
2015. máj. 26. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem volt két kompresszoros hűtőm. Aztán megpusztult a mélyhűtő kompresszora a második évben, amit garanciálisan cseréltek.

De volt olyan hűtőm is, amit 20 év után teljesen hibátlan állapotban cseréltünk le.

Érzésem szerint ha valamire költesz, vegyél egy megbízható márkát, amelyik energiatakarékos. Az A+ és A++ közötti árkülönbség valóban megtérül 4-5 év alatt. Ha A++ helyett A+++-osat veszel, az szintén így megy.

A Te dolgod, az új hűtődet mennyi ideig használod, de az energiamegtakarítás pénzben is megtérül. Ha 10 évig leled örömödet benne, akkor visszajön a pluszban befektetett pénzed minden +-ra, ha 20 évig használnád, mint én, akkor háromszorosan térül meg...

2015. máj. 26. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

egyébként behozza az árát, ha már így nézzük, de nem is azért van a két kompresszor..

mellesleg nem olyan tönkremenősek, ha előírás szerint üzemelnek.

2015. máj. 26. 20:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Miért van 2 kompresszor?
2015. máj. 26. 21:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Hosszú ideig 1 kompresszoros hűtőm volt. Nagyon útáltam, mert a normál hűtőteres rész volt nyitogatva többször, és ennek az érzékelője kapcsolta be a kompresszort. Ennek hatására fagyasztó rész túlhűlt, nem -18 fok, hanem -24 vagy még hidegebb volt. Ha egy fagylaltot, vagy jégrémet elővettem, mint a kő annyira keményre-fagyott volt.

Az istennek sem akart tönkremenni, úgyhogy egy kutyamenhelynek ajándékoztam, és vettem egy kétkompresszoros hűtőt. Ebben külön érzékelő figyeli a normál hűtőteret, és külön a fagyót, és mindig csak annak a kompresszora indul el, amelyiknek megemelkedett a hőfoka, és soha nem hűt túl egyik sem. Végre nem kővé fagyva veszem ki a fagyit, hanem finom krémesen!

2015. máj. 28. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!