Mindkettő közepes kategória.
Inkább a Zanussi mellett döntenék.
Bosch mondjuk! (Én voltam az első, aki az egyiket sem választ adta) 100.000 ft-ért már lehet venni Bosch-t
Annak legalább jó a szervize, és német
Nekem tavaj ment tönkre a Zanussi mosógépem. Nem volt érdemes szervizelni, mert már lejárt a garancia.
A mosógép szerelő tanácsolta, hogy LG-t vegyek, mert annak minden része cserélhető, még a műanyag dob is ami a régin szétrepedt egy zoknitól. Eddig nem bántam meg, jól mos.
Nemrégiben beszéltem egy szerelóvel, és azt mondta, hogy a BOSCH-nak még aránylag jó a szervize, mert nem pepecsel ha valami bajod van, hanem betelefonálsz és 1 órán belül már mondják is, hogy mikor fog érkezni a szerelő.
Whirlpool-t a szerelő is mondta hogy ne, mert javított már olyat és elég sok baj van vele. És annyit mondott, hogy nem kell bonyolult gépet venni. Minél egyszerűbb annál jobb, mert nincs benne sok elektronika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!