Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Csak én érzem azt hogy a...

Csak én érzem azt hogy a világ egyre embertelenebb lesz, és a gépek fognak lassan irányítani bennünket!?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Vagy egyszerűen csak maradi vagyok? :-/

#smartplate
2015. máj. 13. 09:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez tényleg így van, ahogy írod. Jó gondolat!
2015. máj. 13. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
60%
30-40 evvel ezelott mar repulo autokat es szemelyi robotokat josoltak, meg kapszulas taplalkozast - azt semmi nincs belole. nincs penze, se igenye egy atlagembernek arra hogy a wcben is monitorok meg okos papir legyen...
2015. máj. 13. 10:18
 3/5 dirtboy ***** válasza:

ezért mi magunk vagyunk a hibásak,ha nem lenne rá kereslet akkor nem lenne ilyen kínálat sem.

egy kis marketing kell aztán bármilyen hülyeséget el lehet adni,így nem csoda hogy ilyen haszontalan hülyeségek is megjelennek.

2015. máj. 13. 10:18
 4/5 Szirty ***** válasza:

Ez ilyen sznob bulvár faxság mint az "angol tudósok megállapították" kezdetű hírek.

Nem irányítanak minket a gépek. A veszély inkább abban van, hogy egyre inkább a gépekre vagyunk utalva.

2015. máj. 13. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Az még hagyján. Nyakunkon a Skynet...

[link]

2015. szept. 26. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!