Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért csinálja ezt a mikró?

Miért csinálja ezt a mikró?

Figyelt kérdés

Zsírt szerettem volna olvasztani egy bögrében, amikoris elkezdett furán zúgni, meg vibrálni, mint mikor fém kerül bele.

Kivettem a bögrét, másikba tettem a zsírt, azzal ugyanezt csinálta. Az összes bögrét végigpróbáltam a lakásban, üresen és zsírral is ugyanez volt az eredmény.

Sok éves porcelánbögrékről van szó, mindegyiket sokszor használtam már ugyanebben a mikróban, fémszál és egyéb egyiken sincs, kanalat nem hagytam benne.

Üveg- és porcelán tányérokkal, mikrózható műanyag edénnyel, kávéscsészével, és üresen nem csinálja.

A fagyit úgy szoktam enni, hogy ahogy kiveszem a fagyasztóból, 10 másodpercre beteszem a mikróba, hogy puha legyen. Na, azzal is ugyanez történt. Sima műanyag doboz, semmi fémes nincs raja, se papír, se kanál, semmi.

Eddig soha nem csinált ilyet a mikróm.

Mitől lehet ez, és mi lehet a baja?

2015. máj. 5. 10:16
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!