Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Tudna linkelni egy olyan...

Tudna linkelni egy olyan oldalt ahol kapni lehet hagyományos melegszendvics sütőt?

Figyelt kérdés

Nem erre az összezárhatósra gondolok, hanem amibe csak becsúsztattad aztán volt benne egy izzószál aztán az melegítette....

A kérdés azért van ilyen rosszul megfogalmazva, mert amúgy nem engedte kiírni az oldal:S

2010. febr. 22. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
[link] lehet egy kicsit húzós de tuti jó.Én is jobban szeretem a hagyományos sütöben készülteket:)
2010. febr. 22. 21:50
 2/7 anonim ***** válasza:
2010. febr. 22. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Írd be a Google-ba : GRILLSÜTŐ

Rengeteg fajtát árulnak, különféle nagyságban, teljesítménnyel, árban...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. febr. 22. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Itt még árulják 6990 Ft-ért a Party Grill nevű kis szendvicssütőt!

[link]

[link]

A "Minisütő Hauser TO 910" alsó és felső fütőszállal, időzítőórával, 7650 Ft-ért még jobb vétel lenne!!!

2010. febr. 22. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Jhuajj de jó is volt, emlékszem én is a hajtogatott alumínium keretes felsőfűtőszálas, alulrácsos melegszendvics sütőre. Mikor tönkre ment 2 hétig feketében jártam.

Az a Hauser amit az utolsó írt sajnos nem elég jó, nekem is olyan volt de azóta sem használom mert büdös, idegesít ahogy az időzítő tiktakkol és alig fért el benne a 2 nagy szelet kenyerem. De az a Party Grill elég jól néz ki, már már hasonlít a régihez. Lehet hogy én is veszek egy ilyet :).

2010. febr. 24. 02:25
 6/7 anonim ***** válasza:

02:25

Nekünk még mindig megvan :)

Kicsit horpadt meg régi, de ebben a legfinomabb minden :)

Megyek is sütök benne :D

Amúgy az a party grill jól néz ki

15/F

2010. jún. 17. 15:27
 7/7 anonim válasza:
nekem van régi, de az a baj, hogy nem találom a zsinórját :/ ez hogyan pótolható?
2011. febr. 22. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!