Elektromos sütő termosztát hibájának mi a jele?
A hőfok elérésekor kikapcsol, az rendben van, de ha 180 fokra van állítva, odabent csak 150 fok van (megmértem). Ez még nem is lenne gond, de ha sütök valamit, az rendszerint nyers ragacsos marad ezen a hőfokon. A fűtőszálak mennek, azzal nincs baj. Magasabb hőfokon tökéletesen süt, nincs vele semmi baj, de 180 fokon nem akar... Ez lehet a vezérlésnek a hibája? A szervízt érdemes lenne megkérdezni, vagy kiröhögnek?
Egyébként egy nem egy alsó kategóriás tűzhelyről van szó, direkt nagy összeget szántam rá, hogy jó legyen, de ez nem jött be ezek szerint...
Nem tudom melyik készülék típusról van szó, de lehet a szabályzó ill. a vezérlés hiba. A beállított hőfokon kikapcsol, de valószínűleg nagyon visszahűl a készülék, tehát késik a visszakapcsolás valamiért, ezért nem egyenletes a hőmérséklet, nem sül át az étel közepe.
üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!