Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mos szeretnék vásárolni, ki...

Mos szeretnék vásárolni, ki milyet ajánl?

Figyelt kérdés
Annyi féle van, hogy kezdek tanácstalan lenni. Legyen előltöltős, halk, legyen rajta késleltetett indítás, rövid program, ruhatöltet 7kg, és megbízható!! :)

2015. márc. 27. 14:53
 1/4 myf válasza:
Nekem zanussi van már ötödik éve! Édesanyám kb.2-3 évente vett új mosogepet, utoljara o is zanussit,es neki is bevalt!
2015. márc. 27. 15:05
 2/4 Trafó1 ***** válasza:

Nem tudtam mijarák az a MOS:-DDD

Ha férfi vagy nősülj meg , ez kb egy takaros feleség ismérvei:-DDD

Viccet félretéve, én most egy elöltöltős MIELE mosógépet vettem használtan, olyan csöndes, hogy fazekat tettem a tetejére, zörögjön kicsit, hogy tudjam működik.

Energia takarékos állítólag 15-20 évet elmegy, takarékos, van rajta mini program, a centri fordulatszámát is nagy határok között lehet állítani, szóval tökéletes, bár így is 150000 volt az ára, ha tudna főzni, nem kellene többet asszony a háznál.:-DDD

Ezeket hívd fel ha gondolod: [link]

2015. márc. 27. 15:07
 3/4 A kérdező kommentje:

Későn vettem észre,hogy nem sikerült vmi miatt begépelnem a mosógép szót :D talán épp lefagyott a laptop...

Köszönöm a válaszokat!

2015. márc. 31. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Miele,Siemens
2015. ápr. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!