A Windows 7-en érdemes használni, a automatikus frissít?
Én ki kapcsoltam,a automatikus frissít,mert mindent fel telepített,amit én nem akartam,vírust is.
Szerintetek használjam vagy ne.
És ti használjátok,a automatikus frissít?
Te beszél magyar?
Ezek után igazság szerint a számítógép használatát sem javasolnám neked. A Windows Update nem telepít vírust. Engedélyezd a frissítéseket, az egyszerűség kedvéért telepíts fel mindent amit talál.
Előtte semmi baja nem volt az új gépemnek,de mikkor telepítette a automatikus frissítéseket,a vírusirtó le Blokkolta a google keresőt is.
Adblock Plus kiegészítővel is csinált valamit,mert reklámok is voltak,pedig fent van a Adblock Plus.
Ki kapcsoltam a automatikus frissítéseket,utána nem jelen kezdtek a hibák.
""A win update nem hoz le vírust,""
Ez nem olyan biztos!
Aki foglalkozik számítástechnikával és "otthon" van a vírusok terén az tudja, hogy manapság a "modern" vírusoknak nincs akadály.
Olyan is előfordult már, hogy egy megbízhatónak tartott oldalról töltöttek le olyan vírusirtót ahol maga a vírusirtó program volt vírusos.
Akkor lehet mégis vírust telepített,fel az automatikus frissítés.
Firefox elindításakor a vírusirtó mindig jelezte vírus van.
Olyanokat fel telepített,az automatikus frissítés,a Firefoxon minden oldalnál bejöttek ikszek mint ha reklám lenne,mindig kinyomkodtam őket,utána újra frissítettem a lapot újra ott voltak.
Firefox kiegészítőbben le tudtam törölni,utána már el tűntek.
Szerintetek használjam,az automatikus frissítést.
Köszönőm a válaszokat.
Ha a vírusirtód állandóan vírust jelez de ha csinálsz egy vírusirtást és nem találja - inkább telepítsd újra a gépet.
Biztos, hogy vírusos a géped.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!