Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Miért vannak 50 és 60 centis...

Miért vannak 50 és 60 centis elektromos tűzhelyek?

Figyelt kérdés

Az 50-esen több főzőzóna van?

60 cm széles tűzhelyet kapásból nem találtam 100eFt alatt - csak annyival több, hogy szélesebb?

2015. márc. 19. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, így van ahogy írod.
2015. márc. 19. 21:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Állítólag az 50 cm-es a panellakások miatt terjedt el, a 60 cm-es lenne a normális. Olyan mondta, akinek konyhabútorok tervezésére szakosodott vállalkozása van. Mi kb. 6 éve megvettük az 50 cm-est. Nem tudtam, hogy van 60-as. nagyon hiányzik az plusz 10 cm. Mondjuk, én 6 fős háztartást vezetek, ennek megfelelő méretű edényekkel. A konyhabútort úgy is terveztettük 4 éve, hogy ha lecseréljük a tűzhelyet, pici alakítással beférjen a 60 cm-es tűzhely.
2015. márc. 19. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
A konyhablokkok mérete miatt, követték a gyártók az igényeket. Továbbá az is szempont, hogy csere esetén kompatibilis minden készülék, legyen az gáz vagy beépíthető ill. szabadonálló, tehát átalakítás nélkül cserélhető.
2015. márc. 20. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!