AWE2519 erősen üt. Mi a valószínű hiba? Mit kell cserélni?
Valószínű a lengéscsillapítókat kellene cserélni:
Megvettem a javító tengelyeket és beszereltem a hozzá adott csavarokkal. A csavarok beérnek a házba. Ki mit szokott tenni? Kivágja a műanyag házat? Le flexeli a csavarok végét?
Ezeket a javító tengelyeket tömegével árulják. Biztos van valami technológia, aminek eredményeként a szegecsek helyett a csavarokkal működik.
Érdekes...
Én keresnék hozzá illő csavarokat, vagy marad a flex és utána csiszolni a végét. Ha stabilan tartja akkor bajnem lehet, legfeljebb használj még menetrögzítőt.
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Összegzésem: az alu. meghajtó kerék erősen ütött. Csere, nem javult. Szétszedtem, tisztításkor láttam, hogy mindkét tengely felfüggesztésénél körben repedt. Nem friss törés volt. Lehet, alatta a vízkő is segített. Csere, a javító készlethez adott csavarok beértek a házba. Flex próba, újabb csiszolás. Közben láttam, az egyik csillapító kiakadt alul. Össze, próba, erősen üt. Az új üst 23 ezer forint lenne.
Szerintetek ez, vagy jobb döntés egy használt Hajdu minimat?
Köszi az eddigi tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!