30-40 ezer ft közt, zene készítésre inkább vegyek egy olcsóbb studio monitort, vagy egy minőségibb hifi berendezést?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 23:19
1/7 Osynho válasza:
Minőségibb hifi berendezést nem kapsz 30-40 ezer Ft között. A te esetedben talán egyszerűbb (és jobb) megoldás egy aktív stúdió monitor pár.
2/7 A kérdező kommentje:
és tudnál esetleg példát mutatni melyiket érdemes?
2015. febr. 16. 10:27
3/7 Osynho válasza:
Hááát, sajnos ezekben nem vagyok otthon annyira. Öcsémnek volt egy pár Behringer monitorja, ami elment, de nem volt valami nagy szám, aztán vett egy pár Krk-t, na abban volt dög rendesen. :) Kis mérete ellenére olyan dinamikusan szólt, hogy nem is hittem volna el, ha nem látom élőben. Aztán váltott klasszikus hifi felszerelésre, mert zenehallgatásra azért továbbra se monitor hangfalakat érdemes venni.
4/7 anonim válasza:
Minőségibb stúdió monitort vegyél.
Genelec legolcsóbb típusait javaslom, bár a becélzott ár háromszorosánál kezdődnek.
Ha tényleg csak ennyi lé van, akkor vegyél egy profi stúdió fejhallgatót, ennyiért már kapsz alsó-középkategóriásat. Ha csendes környezetben dolgoznál, akkor inkább nyitottat, szebb a hangja.
5/7 anonim válasza:
Egy belépő szintű hi-fi cucc éppen kijöhet 50 ből használtan!!
6/7 anonim válasza:
Az zenehallgatásra való, nem zenekészítésre.
7/7 anonim válasza:
40 ért én Alesis elevate 5-öt vettem. Nem bántam meg.
Kicsi, aktív, 2*40 W. Nagyon szépen szól.
Már tv nézéshez is ezt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!