Porszívó ügyben tudtok tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Bocsi, de ezt olvassa a legtöbb ember. Porszívót szeretnénk vásárolni, és érdekelne, hogy milyen ajánlanátok, vagy milyet nem. Fontos lenne, hogy csendes legyen, mert a kislányom a mostanitól nagyon fél, és hogy mosható hepa szűrő legyen benne és hogy nagyon jól szívja a port. Max 20.000 Ft-om van rá. Segítenétek tanácsokkal?2010. febr. 6. 13:54
1/3 anonim válasza:
Nekem ilyen van, csak lila: [link]
Nagyon jól szív, mosható hepa szűrős, műanyag portartálya van, csak ki kell belőle önteni az összeszívott port. Én nagyon szeretem, van hozzá 3 különböző feltét is, meg a dobozát is más célra befogtam. Ja, és közepesen hangos ugyan, de a fiam imádja. Ki-be szokta kapcsolgatni, mikor takarítunk.
2/3 anonim válasza:
1. vagyok.
Azért is szeretem, mert nagyon kicsi, és könnyű hurcolászni a lakásban, nem úgy, mint a más portartályos takarítógépeket.
3/3 anonim válasza:
Electrolux ultra silencer franko. 20eft-bol megvagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!