Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi a teendő, ha tönkrement a...

Mi a teendő, ha tönkrement a mikró?!

Figyelt kérdés

Vizet melegítettem benne, aztán felrobbant a víz, a mikró ajtaja kivágódott magától mintha valami horrorfilmes jelenet lett volna és azóta K.O!

Holnap estig még egyedül vagyok, szerintetek van rá esély, hogy megjavul addigra magától, vagy esetleg kezdjek neki a csomagolásnak és szökjek világgá még mielőtt megjönnek a többiek? :)

2015. jan. 5. 03:14
1 2
 1/13 anonim válasza:
Vegyek neked újat?
2015. jan. 5. 03:16
 2/13 anonim válasza:
13%
Ezek után nálam nem fogsz vizet melegíteni a teához az tuti! :D
2015. jan. 5. 03:16
 3/13 anonim válasza:
Nekünk van egy használt, de kiváló állapotban van. Samsung 2004-es gyártmány. Neked adjam? :D
2015. jan. 5. 03:18
 4/13 A kérdező kommentje:

Ha ideérsz vele délutánig, akkor légyszi! :*

De hát még sosem fordult elő ilyen, ki gondolta volna, hogy nem jó ötlet 1 deci vizet 850 watton melegíteni másfél percen keresztül?!?!?!

A mienk is valami Samsung de nem tudom mikori. :)

Esetleg elmehetek még napközben venni egy új mikrót, majd azt mondom, ez a karácsonyi ajándék. :D

2015. jan. 5. 03:24
 5/13 anonim válasza:
Mond azt, hogy vízkereszti az hatásosabb. xD
2015. jan. 5. 03:30
 6/13 anonim válasza:
10%

Pedig direkt mondtam, hogy a víz fel tud robbanni a mikróban, ha sokáig bent hagyod, de csak "neeeem, mindig így szoktam, hamarabb megmelegszik blablabla..." :D

Még a Brainiac-ban is benne volt!

Ám egy mikró nem túl olcsó szóval annyit tudsz csinálni, hogy kitalálsz valami hazugságot.

Például, valaki hívott sürgős ügyben és megfeledkeztél a vízről. Akkor már csak egy alibisztorit kell kitalálni, bociszemek és ennyi.

2015. jan. 5. 03:30
 7/13 A kérdező kommentje:

Na de miért ment tönkre tőle a mikró? :O Nem volt ez olyan sok víz.

Hát jó, majd azt mondom, felhívtál és nem hagytad magad lerázni. :)

2015. jan. 5. 03:39
 8/13 anonim válasza:
Rá fogsz jönni, hihy megvagy te mikró nélkül, nekem mindjárt egy hónapja mondta a mikro, hogy HELLÓ, s elvagyok nélküle!
2015. jan. 5. 06:08
 9/13 anonim válasza:
59%

Jézus:D

Gyakori kérdések-es szerelem:D

Nem fog sokáig tartani,ebben biztos vagyok.

Amugu hogy jön ez a szerelem szex kategóriához?:)

Vonzódsz a mikrókhoz?

2015. jan. 5. 07:59
 10/13 anonim ***** válasza:
A mikró úgyis egészségtelen. Szard le!
2015. jan. 5. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!