Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kipróbáltátok, hogy a mikrohul...

Kipróbáltátok, hogy a mikrohullámú sütőbe zárt mobiltelefon elérhető-e?

Figyelt kérdés

Állítólag, ha a mikrohullámú sütő szigetelése jó, akkor az abba zárt mobiltelefon el van szigetelve a külvilágtól.

Én 4 mikrót próbáltam ki így, amiből 3-ban valóban nem volt elérhető a telefon.

2014. dec. 22. 09:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de most kipróbálom!
2014. dec. 22. 09:44
 2/18 anonim ***** válasza:
Hmmm, nekem elérhető maradt
2014. dec. 22. 09:45
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Én be is indítottam a mikrót,és most már akkor sem csörög a teló, ha nincs a mikróban.

ZSENI VAGYOK !

2014. dec. 22. 10:00
 4/18 anonim ***** válasza:
#3 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2014. dec. 22. 10:00
 5/18 anonim ***** válasza:

#3 Win! XD

Egyébként az sok modellnél a felhasználó felőli oldal van szigetelve szóval nem para ha kicseng. A fejed ne dugd bele meg a macsekot ne abban szárítsd és nem lesz baj.

2014. dec. 22. 10:09
 6/18 Szirty ***** válasza:

#5!

És szerinted a gyártó honnan tudta előre, hogy melyik oldalon lesz a "felhasználó"?

:-o

2014. dec. 22. 10:23
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom nálatok hogy van de mi ritkán állunk működő mikró mögé. 10 háztartásból 9,9-ben nem a szoba közepén van a mikró, hogy körbetáncolják működés közben. Csak mondom...
2014. dec. 22. 10:28
 8/18 anonim ***** válasza:

Egy kis fizikai háttér: [link]

A mikrók elején is ilyen fém háló szokott lenni, illetve többnyire belül is megvan ez a háló, ezért lehet, hogy némelyikben nem érhető el a telefon.

2014. dec. 22. 10:36
 9/18 anonim ***** válasza:
42%
Mostmár olyan mobilokat csinálnak, amit nem lehet Faraday kalitkával leárnyékolni. Azért, hogy ne lehessen elrejtőzni és tudjanak követni mindenhol.
2014. dec. 22. 11:25
 10/18 Szirty ***** válasza:

#7!

"10 háztartásból 9,9-ben nem a szoba közepén van a mikró, hogy körbetáncolják működés közben."

Hacsak nem egész falat átfogó beépített szekrényben van, akkor mellette is lehet ám létezni. Ha pedig a konyha szomszédos egy másik helyiséggel (van ahol ez nem így van?) és a készülék a fal mellett van, akkor a magnetrontól 30 centiméterre is lehet a szobában TV-ző gyerek feje!

Ilyesmire gondoltál-e? És arra hogy van úgy berendezett konyha, ahol középen van egy szekrény konyhai gépekkel és felszerelésekkel. ha ott vagy egy sütő, az minden oldalról körüljárható.

Egy szó mint száz, a megjegyzésemmel arra utaltam, hogy az amit írtál egyszerűen hülyeség. A sütőtér minden irányból árnyékolt (még lefele is)!

Karlowy!

Minden rádióhullám árnyékolható! :)

2014. dec. 22. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!