Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Kenyérsütő gép kijelző kapható...

Kenyérsütő gép kijelző kapható, és megéri-e szervizelni?

Figyelt kérdés
Van egy Hauser BM-660-as régi kenyérsütőm. Nincs semmi gond a működésével, ha látnám a kijelzőt, így viszont lehet, hogy a dagasztó progi helyett, lekvárt főzök. Szeretek a gépben dagasztani, aztán a sütőben megsütni, de idáig ez egy nagy hazárd játéknak bizonyult, és egy idő elteltével meggondoltam, és kikapcs. Tud valaki ajánlani megoldást, vagy lehet-e még erre a régi gépre alkatrészt találni? Még nem hívtam őket, de gondolom annyiba kerül a javítás, mint egy új gép. Ehhez kérek véleményt, köszike!

2014. dec. 14. 18:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan olcsók az ilyen gépek, hogy kár a régivel bajlódni.
2014. dec. 14. 19:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van, csak én még ahhoz az oskolához tartozom, amiben nem eldobható ami még műxik. Lehet, h valaki rászorulónak adom? Amennyiben én is össze tudom kapargálni az összeget..., ez van. De köszi!
2014. dec. 15. 04:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!