Jó választás lehet ez a bojler? (okosbojler, vagy mi)
Csak 5 ezerrel drágább a "sima" henger verziónál.
Nem tudom mi olyan extra benne.
Nekünk ahhoz kell, hogy megtöltsünk vele hétvégente egy 80 literes kádat, amúgy csak zuhanyozni nagyon kevés vízzel, mosogatni, kézmosás, és ennyi.
én biztos vennék ilyent. a leírás alapján nagyon jó, sőt...
ez nem megy tönkre egyhamar.sokat számít a nagy magnézium aktív anód, az üveg belső borítás, az érintőpanel kijelző...ez már majdnem okos, de ha wifis lesz a következő, az már okos..tudnak ezek az amerikaiak..
úgyhogy jó választás, vedd meg... lesz jó pár irigyed.
szerintem.
újból megnéztem, ez olasz...akkor is jó...baromi vastag hőszigetelés, tényleg nagyon kevés hőveszteséggel...
ez a titánüveg-zománc ez érdekes..valószínű sokkal jobb mint a tüzihorganyzott...
Azt azért mindenképp vedd figyelembe, hogy minél bonyolultabb, annál nagyobb az esélye arra hogy elromlik. Arra is számítani kell, hogy a vezérlő panelt nem javítják, hanem cserélik. Ez a garanciaidőn túl annyira drága, hogy a bojler kuka.
A kérdés az, hogy mi a fontosabb neked. Egy "buta" hajdú bojler elmegy 20-30 évig, és ha mégis valami elromlik, akkor van hozzá alkatrész. Viszont semmi faxnit nem tud, csak tartja a vízhőmérsékletet.
Ellenben az "okos" bojlernek tényleg van sok hasznos funkciója, ami megkönnyítheti az életet, és takarékosabb is. A kérdés itt a tartósság, ami garantált három év, után passz hogy mi lesz.
Egy másik fontos részlet az, hogy van-e vezérelt mérő, vagy nincs. Mert az ariston bojlere kifejezetten nappali áramra tervezett, nem hinném, hogy az elektronika szeretné a napi többszöri áramtalanítást.
Van előnye is hátránya is, ha nincs vezérelt mérő, akkor jó választás lehet. Egyébként az aristonnál 5000Ft-al drágább a 100 literes változat. Ha egy 250 literes kádat meg akarsz tölteni, így biztos elég lesz a meleg víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!