Miért nem indul el a Whirlpool AWT 5100 automata mosógép?
van egy ilyen mosógépem ami igaz, hogy körülbelül már vagy 10 éves és még csak nem is digitális, de ettől függetlenül eddig semmi baja nem volt, és elég kevés vizet is fogyaszt!
A minap el akartam indítani beleraktam mindent és amikor elindítottam, akkor csak annyit csinált, hogy beleszivattyúzta a vizet a gépbe és a mosás se indult el és utána ki is engedte, és az össze programot kihagyta, csak a vizet engedte ki mosóporostól meg mindenestül, megpróbáltam egymás után elindítani vagy 5× és hatodjára sikerült is elindítani viszont ma már egyáltalán nem indult el vagy is elindult a fent említett módon, de semmi csak bele engedte a a vizet majd ki is engedte ezt megpróbáltam egymás után többször is de semmi!
Szerintetek mi lehet vele a gond érdemes-e még egyáltalán evvel foglalkozni, vagy mehet a szemétbe!
Köszi a válaszokat!
sajnos a programelektronika feladta.
a szerelő, vagy a szervíz megmondja mennyi az annyi, aztán meglátod. ha van pénz dögivel, vásárolj egy újat, ha kevesebb van, akkor szerelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!