HEPA filteres porszívó macskaszőr ellen?
Kell vennem egy új porszívót, arra gondoltam, hogy egy porzsákos+HEPA filteres segíthetne a macskaszőr ellen. A kérdés igazából az lenne, hogy a HEPA filter nem tömődik el nagyon gyorsan?
Tudtok ajánlani jó porszívót?
Az ár max 50-60 ezer lenne.
Köszönöm
A porzsák nélküli kényelmesebb (csak kidobod a megtellt papírzacskót), ugyanakkor néhány év után vadászhatsz a betétekre. A vizesek általában nehezek, kényelmetlen a tisztitásuk. A hepa szürő a kifújt levegőt szűri, nem sok köze van a poratkához. Ugyanakkor egy idő után eltömődik, s azt is cserélheted. De legalább nem fújja vissza a finom port a lakásba.
Ha most kéne vennem porszívót, én egy könnyen használható, kisméretű, közepes teljesíményűt vennék, amihez adnak porzsákot, de kapható hozzá kidobható betét.
Ezt egy hasonló kérdéshez írtam, csak átmásoltam. A macskaszőr nem jut el a hepáig, azt a porzsák kiszűri. Viszont nehezebben tudod felszívni -főleg szőnyegről- ezért hasznosabb egy erősebb, esetleg forgófejes porszívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!