Fagyaszt a hűtőnk?!
Figyelt kérdés
Kb fél éve a Samsung Cool 'n'Cool kombi hűtőnk el kezdett a hűtő részen fagyasztani. Természetesen a hibát látni is a zöld LED fények villogásán,mert ha villog,akkor hiba van.
Nos kb 2-3 hónapja kihúztuk és tegnap bedugtuk,de a hiba továbbra is fennáll. Sokat böngésztem,hogy mi lehet a hiba forrása,de hátha tudja más is így látatlanban. Mióta olvastam,hogy lehetséges,hogy a hőfokszabályzó a gond,figyeltem és a hűtő egy pillanatra sem áll le,viszont néha kattan egyet. Viszont lehetséges,hogy gáz problémás.
Nem hogy hűtőre,de szerelőre sincs pénzem,így aki tudna abban segíteni,hogy pl a hőfokszabályzót hol találom meg,hogy megnézhessem,esetleg kicserélhessem,nagyon megköszönném!
2014. nov. 17. 14:31
1/1 A kérdező kommentje:
Mielőtt kihúztuk,akkor már nem hűtött a hűtő,tehát rossz volt. Mielőtt tegnap bedugtuk állt a víz a fagyasztó aljában is és a hűtő aljában is! Gondolom totál leolvadt vagy a rendszerben lévő jégdugó olvadt le,gőzöm sincs.
2014. nov. 17. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!